Hos Nettofinans är det gratis att ansöka om ett smslån. Under 30 dagar får du låna 2000 eller 3000 kronor med en tillkommande serviceavgift. Skulle det finns en betalningsanmärkning som hindrar dig hos andra företag behöver det inte vara ett hinder hos Nettofinans.

Hos Nettofinans väljer du om vill låna 2000 eller 3000 kronor. Till ditt lån tillkommer en serviceavgift på mellan 400 och 600 kronor som ska täcka företagats administrativa arbete med din ansökan. Lånar du 2000 kronor tillkommer en avgift på 400 kronor och du ska alltså efter 30 dagar betala tillbaka 2400 kronor. Lånar du 3000 tillkommer en avgift på 600 kronor och den sammanlagda summan du ska betala tillbaka blir 3600 kronor.

För att få ett lån beviljat hos Nettofinans krävs det att man är över 18 år och har en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Dessutom behövs det ett mobiltelefonabbonemang och ett svenska bankkonto som är registrerat på dig. Det sista som Nettofinans kräver är att du har varit folkbokförd i Sverige i 2 år och är så fortfarande.

Har man fått ett lån beviljat har man som sagt 30 dagar på sig att betala tillbaka hela summan. Är inte lånet återbetalt inom den tiden tillkommer det en dröjsmålsränta på 2.5% i månaden samt en påminnelseavgift på 50 kronor då företaget skickar ut en påminnelse. Blir lånet ändå inte återbetalt efter detta kan Nettofinans lämna över ärendet till inkasso som driver ärendet för att Nettofinans ska få tillbaka sina pengar.

Går ärendet vidare till Inkasso kan det i värsta fall leda till att man får en betalningsanmärkning.

Nettofinans erbjuder även sina kunder en så kallad elektronisk plånbok från Paynova. Att ha en så kallad elektronisk plånbok ökar säkerheten för dig som kund. Lånet betalas ut till denna elektroniska plånbok istället för det privata bankkontot. Internetplånboken gör det också möjligt för dig att betala på en hel del nätbutiker både i Sverige och i andra länder. Det gör det även möjligt att boka tåg och flygbiljetter med hjälp av internetplånboken.

Det är helt gratis att skaffa sig en elektronisk plånbok och det kostar heller ingenting att använda den. När du ansöker om smslån hos Nettofinans skapar företaget din elektroniska plånbok automatiskt.

Givetvis går det att föra över pengarna från den elektroniska plånboken till sitt privata, vanliga bankkonto.