Kundfinans erbjuder den som behöver extra kirr i kassan snabba lösningar med hjälp av låneansökningar via sms eller via deras hemsida.

Hos Kundfinans kan man låna 2000 eller 3000 kronor. Oavsett vilken summa man väljer så tillkommer det vissa avgifter som ska täcka företagets administrativa arbete som till exempel kreditupplysningar.

Ett lån på 2000 kronor hos Kundfinans har en avgift på 550 kronor vilket innebär att inom en 30 dagarsperiod ska låntagaren betala tillbaka 2550 kronor.

Lånar man 3000 kronor ska man inom 30 dagar betala tillbaka 3590 kronor.

Ansöker man om lån hos Kundfinans under deras öppettider och man bli beviljad ett lån har man pengarna på sitt konto redan efter 15 minuter.

För att bli beviljad ett lån hos Kundfinans måste man vara över 24 år. Årsinkomsten måste vara på minst 100 000 kronor och så krävs det att man klarar den kreditprövning som företaget gör, vilket innebär att man inte besitter några betalningsanmärkningar. Som låntagare måste man även ha ett personligt konto i en svensk bank och man får inte heller ha en skyddad indentitet för att lånet hos Kundfinans ska bli beviljat.

Har man inte betalt tillbaka hela lånebeloppet inom den angivna tiden, 30 dagar, har Kundfinans rätt att lägga till en så kallad dröjsmålsränta, likaså om beloppet inte är tillbaka betalt efter det så har Kundfinanas rätt att lämna över ärendet till inkasso för att få sina pengar tillbaka.